Select your Top Menu from wp menus

Amatoare inraita de inghetata sau Cum sa furi inghetata de 1 milion

Sefa Sectiei aprovizionare a intreprinderi de prelucrare a laptelui întreprinderii de prelucrare a laptelui SA”JLC  este suspectata ca ar fi furat inghetata de peste un milion de lei.

Potrivit procurorilot, in perioada noiembrie 2004 – martie 2008 femeia, in varsta de 55 ani, a solicitat eliberarea de la depozitul intreprinderii a unei cantitati de inghetata de peste un milion de lei pentru zece agenti economici. Produsul a ajuns insa la alte persoane juridice, dupa ce suspecta a falsificat semnaturi si stampile.

Dosarul, in care femeia este invinuita de escrocherie in proportii deosebit de mari si falsificarea actelor, a ajuns pe masa judecatorilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/amatoare-inraita-de-inghetata-sau-cum-sa-furi-inghetata-de-1-milion/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19