Select your Top Menu from wp menus

Am ajuns s-o vedem şi pe asta! Bibiliotecară ia mită… 100 lei! VIDEO

O angajata a Bibliotecii publice din raionul Cahul a fost surprinsă de oamenii legii în momentul în care  primea  de la un cetățean 100 de lei, pentru a ifluența angajații Oficiului Stării Civile  să urgenteze perfectare unor acte.
Potrivit MAI, ofițerii Direcției Investigare a Fraudelor au demascat o schemă frauduloasă de obținere a mijloacelor bănești, profitând de situația de serviciu. Ilegalitatea schemei era următoarea: funcționarii OSC din Cahul, creau artificial cozi printre cetățenii, care doreau să-și perfecteze actele în această instituție. Astfel, oamenii erau de acord să achite un surplus la prețul oficial al documentelor, pentru ca acestea să fie perfectate mai rapid. În acest scop, solcicitanții de acte de la OSC din Cahul, completau o cerere la Biblioteca din localitatea respectivă, care este amplasată în același sediu.
Astfel, după un șir de măsuri speciale de investigație și achiziții de control, forțele de ordine au documentat femeia, în momentul în care aceasta a luat ilegal 100 de lei de la un solicitant.
În prezent, poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele infracțiunii. De asemenea, poliția acționează pentru a identifica și alți membri ai acestei grupări.
Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 326 Cod Penal al Republicii Moldova “Traficul de influenţă ”, conform căruia persoana  suspectă riscă o pedeapsă cu amendă în valoare de până la 60 de mii de lei sau cu închisoare pe un termen de până la 6 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/am-ajuns-s-o-vedem-si-pe-asta-bibiliotecara-ia-mita-100-lei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19