Select your Top Menu from wp menus

Alternosfera în turneul de promovare al noului album „Virgula”

Trupa Alternosfera va promova noul album în cadrul turneului „Virgula Tour 2012” în România. Recent, formaţia din Basarabia a lansat primul single de pe albumul „Virgula”, intitulat „Aruncă-mi”. Lansarea albumul este planificată pentru luna aprilie, informează bestmusic.ro.

Turneul de promovare a noului material discografic a luat start în luna februarie. Până în prezent, noile piese ale formaţiei nu fost prezentate oficial online de către Alternosfera, acestea fiind interpretate doar la concertele trupei. Piesa „Aruncă-mi” este primul single publicat oficial de Alternosfera de pe noul album pe pagina sa de Facebook. Lansarea albumului „Virgula” pe piaţa din România va avea loc în luna aprilie.

„Lansarea albumului a fost planificată iniţial pentru primavara anului 2011. Deoarece au intervenit mai mulţi factori, lansarea ofocială a fost amânată. După concertul din Bucureşti pe 31 martie, revenim pentru o săptămână în studio pentru a face ultimile modificări şi sperăm foarte mult să publicăm albumul în luna aprilie. La moment suntem în căutarea unei case de discuri pentru a publica albumul în România. În luna aprilie cred că vom reuşi să punem „Virgula”, afirmă Marcel Bostan, liderul formaţiei.
Albumul „Virgula” vine după o pauză îndelungată de la lansarea albumului „Visători cu plumb în ochi” în 2007. Membrii formaţiei afirmă că aceactă perioadă de pauză a fost una necesară pentru a defini direcţia de activitate a trupei.
sursa: unimedia.md