Select your Top Menu from wp menus

Alte trei decese în Republica Moldova ca urmare a infectării cu COVID-19

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 439 cazuri de infecţie cu noul coronavirus, dintre care 1321 în regiunea transnistreană. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 358 stare gravă (dintre 27 care  pacienţi sunt conectaţi la aparate de respiraţie asistată), 1001 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 240 persoane au fost tratate şi externate. În total, 13 033  persoane au fost tratate de COVID-19

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 650: Bărbat de 64 ani, din raionul Cimişlia. Internat la data de 22 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: cardiopatie hipertensivă, insuficienţă cardiacă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 651: Femeie de 63 ani, din raionul Călăraşi. Internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidiăţi: hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă cronică,  cardiopatie hipertensivă, obezitate, colecistită cronică.

Deces 652: Bărbat de 72 ani, din mun. Bălţi. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul de Psihiatrie Bălţi. Comorbidităţi: retard mental sever agravat de paralizie infantilă cerebrală, hepatită cronică persistentă, diabet zaharat, pielonefrită cronică.