Select your Top Menu from wp menus

Alipirea României de Moldova ceruta cu toporul în mână la Bucureşti

Un bărbat a intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate, încercând astfel să atragă atenţia ziariştilor şi cerând „alipirea României de Moldova” şi „taxe ca în Italia”, potrivit unor surse judiciare, citate de mediafax.ro.
Potrivit surselor citate, bărbatul se numeşte Florin Niedbala şi este de două zile în Bucureşti.

Acesta vroia să discute cu jurnaliştii şi cerea „alipirea României de Moldova” şi „taxe ca în Italia”, au precizat sursele citate.

Bărbatul este audiat la Secţia 25 de Poliţie. De asemenea, poliţiştii audiază mai mulţi martori, aceştia dând declaraţii despre incidentul care a avut loc în oficiul poştal din Sectorul 6 al Capitalei.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alipirea-romaniei-de-moldova-ceruta-cu-toporul-in-mana-la-bucuresti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19