Select your Top Menu from wp menus

Barbatul, impuşcat mortal sâmbăta trecută, a fost deja înmormântat

Astăzi   a avut loc inmormantarea lui  Alexei Veretco, care a fost omorât sâmbătă, 28 aprilie. Acesta a murit în urma unui schimb de focuri, care s-a produs   la parcarea unui bar-cafenea din apropierea Orheiului. Potrivit medicilor, bărbatul a murit în urma rănilor în regiunea pieptului şi a mânii. Alexei Veretco în vârstă de 42 de ani ar fi fost o autoritate criminală locală cu porecla Krasavcik, anterior judecat.

Inmormantarea lui Alexei Veretco a avut loc cu  mare pompă . Acesta a fost petrecut pe ultimul drum de o multime de oameni care s-au adunat la cea mai somptuoasa   biserica  din orasul Orhei  –  Catedrala „Sf. Nicolae” , unde a avut loc slujba de pomenire. Dupa aceasta, sicriul defunctului  a fost transportat la cimitir cu  un Cadillac negru. Pe langa aceasta, la inmormantare  s-a aliniat o cavalcada de masini luxoase ale  mai multor persoane care au venit sa-si ia adio de la Veretco.

In acelasi timp, avocatul barbatului care s-a predat benevol pentru ca l-a impuscat mortal pe Veretco, sustine ca clientul sau s-ar fi aflat in  legitimă apărare. Avocatul Adrian Lebedinschi spune, că există şi un martor care poate confirma cuvintele clientului său. Însă acestei persoane i-ar fi teama să depună mărturii.

Pe de alta parte, rudele lui Alexei Veretco ar fi de parerea ca nu acel care s-a predat organelor de drept este adevaratul asasin si ca omorul a fost „comandat”.

Dosarul pe cazul de omor de la Orhei se afla in gestiunea Procuraturii Generale.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alexei-veretco-care-a-fost-impuscat-mortal-sambata-trecuta-a-fost-inmormantat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19