Select your Top Menu from wp menus

Alexandra Stan nu suportă dietele

Alexandra Stan a dezvăluit, recent, pentru devoratormonden. ro, câteva detalii despre ea şi viitorul său artistic, mai ales că ultima ei piesă, „Lemonade”, este cu totul şi cu totul alt gen muzical faţă de cel de până acum, scrie EVz.ro.

„Îmi place să încerc mai multe stiluri muzicale, să învăţ şi alte genuri. Un artist complet trebuie să ofere publicului său diversitate”, spune Alexandra care mai precizează că, pentru ea, „scena şi fanii înseamnă totul”.

În altă ordine de idei, frumoasa cântăreaţă care a reuşit să cucerească lumea recunoaşte că e produsul de marketing al unei echipe.

„Nu am timp şi sincer nu îmi place să merg la sală. Nu ţin un regim anume, urăsc dietele, dar încerc nici să nu exagerez. La imaginea mea ca şi artist au contribuit de a lungul timpului mai mulţi specialişti. Am ţinut cont de sfaturile lor, dar întotdeauna mi-am adaptat stilul vestimentar în funcţie de personalitatea mea, de locaţie sau momentul zilei”, a mai spus artista.

sursa: EVZ.ro 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alexandra-stan-nu-suporta-dietele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19