Select your Top Menu from wp menus

Alexandr Slusari: „Plecăm din Parlament cu capul sus și cu averile cu care am venit”

După alegerile de ieri, Partidul Politic Platforma DA nu se va mai regăsi în Parlamentul republicii. Vicepreședintele formațiunii Alexandru Slusari scrie într-o postare pe rețelele de socializare că alegătorii au aplicat formula votului util, acesta fiind dreptul lor. Slusari îi transmite felicitări Maiei Sandu, căreia în cea mai mare parte i se datorează victoria de ieri a PASului.

Deputatul spune că a fost mândru să conducă cea mai activă fracțiune parlamentara, care pleacă din legislativ cu aceleași averi pe care le avea la începutul mandatului:

Platforma DA pleacă din Parlament cu capul sus și cu averele, cu care am venit. Am fost mândru să conduc cea mai activă fracțiunea din legislativul precedent, care în toata perioada de mandat și-a păstrat verticalitatea.

Alexandr Slusari se mai arată bucuros că în continuare va putea să își petreacă mai mult timp în familie și îî mulțumește soției sale pentru răbdare .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alexandr-slusari-plecam-din-parlament-cu-capul-sus-si-cu-averile-cu-care-am-venit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19