Select your Top Menu from wp menus

Aleşii raionali s-au apucat de LUCRU. Prima şedinţă a CR Orhei, după sezonul estival

Peste 30 de chestiuni au fost examinate de consilierii raionali de la Orhei, care s-au întrunit în prima şedinţă de după sezonul estival.Şedinţa de marţi, 16 septembrie, s-a desfăşurat destul de alert, tinand seama de numarul chestiunilor puse in discuţie. Lucrul s-a încheiat în mai putin de 3 ore, luând in calcul si întrerupere de 10 minute solicitata de fracţiune Partidului Democrat, iar după pauza s-a constatat si o împuţinare a numărului consilierilor. Din cei 31 de ales raionali, prezenţi la începutul şedinţei, în sala au revenit doar 26.
Printre proiectele de decizii care au fost votate in cele doua parti ale şedinţei se număra si despre reorganizarea Şcolii-grădiniţă din Donici în Grădiniţă; despre acordarea ajutoarelor materiale; despre alocarea mijloacelor financiare unor primării şi instituţii de învăţământ din raion.
În startul sedintei mai mulţi consilieri s-au arătat nemulţumiţi de numărul mare de proiecte de decizii care le-a fost propus spre examinare, insistând ca pe viitor să se respecte reglementarea de includere pe ordinea de zi a cel mult 15 chestiuni.
continuarea pe : Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alesii-raionali-s-au-apucat-de-lucru-prima-sedinta-a-cr-orhei-dupa-sezonul-estival/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19