Select your Top Menu from wp menus

ALERTA. Peste Prut se fac pregatiri de RAZBOI. Se verifica adaposturile si aprovizionarea

 Primariile si Consiliul Judetean (CJ) din Suceava trebuie sa intocmeasca, pana pe 14 martie, planul de mobilizare si proiectul bugetului de razboi, solicitate de Guvern. Autoritatile vor analiza toate aspectele acestui plan, de la starea adaposturilor pana la aprovizionarea cu alimente si utilitati. Presedintele Consiliului Judetean, Catalin Nechifor, a declarat ca aceste actiuni „nu au neaparat legatura”cu situatia din Ucraina, dar ca „e bine sa fim pregatiti”.
„Ii asigur pe toti cetatenii ca administratia judeteana va trata foarte serios situatia, in caz ca lucrurile ajung in situatie de razboi. Un stat precum Romania, membru UE si NATO, are obligatia de a pregati acest tip de situatie posibila. Pana pe 14 martie, trebuie sa facem propuneri pentru Guvern, in sensul de a asigura resursele si de a identifica toate elementele locale pe linie militara si siguranta publica.

Va trebui sa vedem toate adaposturile civile si tot ceeea ce tine de partea de carburanti si alimente. Sper sa nu fie cazul sa si aplicam aceste lucruri. Dar, situatia fiind inflamata in teritoriile de la est de Romania, cred ca e bine sa se revada planurile pentru situatii de razboi. Trebuie sa fim pregatiti si romanii sa fie protejati. Planul de mobilizare in caz de razboi este valabil tot timpul si trebuie reactualizat”, a spus Nechifor, potrivit suceavanews.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alerta-peste-prut-se-fac-pregatiri-de-razboi-se-verifica-adaposturile-si-aprovizionarea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19