Select your Top Menu from wp menus

Alertă epidemiologică în Bulgaria. Autorităţile au înregistrat două cazuri de gripă AH1N1

Bulgaria a înregistrat două cazuri de gripă tip AH1N1, numită şi gripa porcină. Autorităţilor de la Sofia spun că este vorba despre o tânără şi un copil din Ruse.

Medicii au făcut apel la calm, însă au recomandat oamenilor să se prezinte la consult, dacă prezintă simptome precum febră sau dureri musculare.

Deocamdată, bulgarii nu au decretat alertă epidemiologică pentru că numărul cazurilor confirmate nu depăşeşte 200 de persoane. În 2009, peste o sută de mii de bulgari au fost infectaţi cu gripa porcină şi şapte au murit.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alerta-epidemiologica-in-bulgaria-autoritatile-au-inregistrat-doua-cazuri-de-gripa-ah1n1/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19