Select your Top Menu from wp menus

Alertă cu bombă la Castelul Mimi

Alertă cu bombă la Vinăria „Castel Mimi” din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Angajații au fost evacuați, iar la fata locului se află grupa operativă a Inspectoratului de Politie Anenii Noi.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că, la ora 10.10, serviciul operativ 902 din Chișinău a comunicat serviciului de gardă al Inspectoratului de Politie Anenii Noi despre recepționarea unui apel telefonic în care o persoană anunța că „va arunca o bombă” la Castelul Mimi, supărată fiind pe personalul vinăriei.

Poliția a identificat numărul de telefon de la care a fost efectuat apelul. Urmează să fie stabilit și autorul. Informații despre acesta nu sunt deocamdată oferite, nu se cunoaște dacă este bărbat sau femeie, adult sau copil.

Astăzi la Castelul Mimi se desfășoară un congres cu participarea a 40 de invitați din Federația Rusă, iar în chestiunile organizatorice sunt antrenați și 20 de angajați ai instituției.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alerta-cu-bomba-la-castelul-mimi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19