Select your Top Menu from wp menus

Alegerile primarului comunei Piatra, Orhei vor avea loc pe 1 noiembrie

Comisia Electorală Centrală a stabilit data desfășurării alegerilor primarului comunei Piatra, raionul Orhei, pentru ziua de duminică, 1 noiembrie 2020. Alegerile noi au devenit necesare după ce, cu o lună în urmă. primara localității, Mariana Țugui, alături de alte două persoane, au fost accidentate mortal.

În cadrul ședinței de astăzi, CEC a stabilit că la aceeași dată de 1 noiembrie, alegeri ale primarilor vor mai avea loc în alte localități – comuna Chetriș din raionul Fălești și satul Dubna din raionul Soroca.

Încetarea înainte de termen a mandatelor de primar, în toate cele trei cazuri, a survenit ca urmare a decesului acestora.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alegerile-primarului-comunei-piatra-orhei-vor-avea-loc-pe-1-noiembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19