Select your Top Menu from wp menus

„Alegerile prezidenţiale” din Transnistria ar putea fi anulate

Liderul autoproclamatei republici transnistrene, Igor Smirnov, cere anularea rezultatelor alegerilor „prezidenţiale” de ieri, transmite Agentia Moldpres. Reprezentantul lui Smirnov în Comisia Electorală de la Tiraspol, Igor Utkin, a depus un demers în acest sens, care conţine 15 pagini de „nereguli”, depistate de staff-ul electoral al actualului şef al enclavei.

Potrivit unor date preliminare, ex-spicherul Sovietului Suprem de la Tiraspol, Evgheni Şevciuc, conduce în cursa prezidenţială de la Tiraspol, după prelucrarea buletinelor din 6 regiuni (din 7) ale enclavei separatiste transnistrene. Acesta este urmat de Anatoly Kaminski şi Igor Smirnov.

Comisia Electorală a prelucrat buletinele din şase regiuni ale Transnistriei. În cinci dintre acestea conduce Evgheni Şevciuc, care a acumulat de la 33,62 la 39,91 la sută din voturi. Acesta a pierdut în faţa concurenţilor doar în Dubăsari”, afirmă sursele din cadrul CEC de la Tiraspol.

sursa:  moldpres.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alegerile-prezidentiale-din-transnistria-ar-putea-fi-anulate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19