Select your Top Menu from wp menus

Alegeri locale 2019/ Retrageri şi înlocuiri în lista candidaţilor PDM pentru Consiliul raional Orhei

Lista candidaţilor PDM pentru viitorul Consiliu raional Orhei , care a fost depusă la CECER nr.25 Orhei pe data de 11 septembrie, a suferit modificări serioase. Opt consilieri au fost retraşi şi, concomitent, s-au operat mai multe înlocuiri.
Modificările din lista PDM au fost aprobate de CECER nr.25 la începutul săptămânii curente, luni, 16 septembrie. Retragerile se referă la nume cunoscute, inclusiv la Ion Frunze, preşedintele degrevat al raionului, care anterior era cap de listă. Drept urmare, pe locul acestuia a urcat următorul din lista – Ion Rotari, al doilea a ajuns Oleg Lebedinschi, iar al treilea la rând candidat PDM la funcţia de consilier raional a devenit Haritina Cecan.
Printre alte persoane care sunt cunoscute datorită activităţii lor în cadrul APL de nivelele I şi II, care au dispărut din lista electorală a PDM, se mai numără Iurie Siloci, Sergiu Pîslaru, Anatol Bucatcă, Ioana Goriuc, Nicolae Buzu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/alegeri-locale-2019-retrageri-si-inlocuiri-in-lista-candidatilor-pdm-pentru-consiliul-raional-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19