Select your Top Menu from wp menus

Alegeri locale 2019// PLDM are 18 candidaţi la funcţia de consilier raional Orhei

18 candidaţi ai PLDM la funcţia de consilier raional Orhei au fost înregistraţi printr-o hotărâre aprobată luni, 16 septembrie, de către CECER nr.25 Orhei. Potrivit Hotărârii CECER, care a fost publicată pe pagina web a CEC marţi, 17 septembrie, în afară de lista care a fost depusă pe 11 septembrie şi în care sunt incluse 18 nume şi prenume, la organul electoral au fost depuse şi alte documente necesare înregistrării persoanelor care vor să candideze, din partea liberal democraţilor, în cadrul alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019. Astfel, ar fi fost prezentate inclusiv datele biografice ale celor 18 pretendenţi şi declaraţiile de avere şi interese ale acestora.
Primele locuri în listă sunt ocupate de către liderul din teritoriu al PLDM, Petru Dogocher, care este urmat de către Galina Sanduța şi Ghenadie Sajin.
Potrivit legislaţiei electorale, concurenţii înregistraţi au dreptul să opereze modificări – să retragă, să înlocuiască şi să schimbe ordinea candidaţilor din lista, dar nu mai târziu de 7 zile până la ziua alegerilor.