Select your Top Menu from wp menus

Albinele, complici ai contrabandistilor cu tigari

Mai mulţi indivizi, suspectaţi de contrabandă cu ţigări s-au folosit de albine pentru a scăpa de poliţişti. Mai exact, oamenii au eliberat albinele din camionul în care se aflau, când poliţiştii au deschis uşile vehiculului. Acesta transporta stupi, conform BBC.

Poliţiştii au oprit transportul după ce au primit un pont că în camion se află şi altceva decât stupi.

Cei 15 ofiţeri de poliţie au deschis uşile camionului şi au fost atacaţi de albine. Nu au fost făcute publice informaţii despre starea ofiţerilor de poliţie.

Colegi de-ai lor, echipaţi corespunzător, au descoperit în camion circa 32.500 de pachete de ţigări şi au făcut trei arestări.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/albinele-complici-ai-contrabandistilor-cu-tigari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19