Select your Top Menu from wp menus

VIDEO Al Jazeera: Moldova, tara saraca cu potential mare de trafic de fiinte…

În cadrul unui reportaj realizat de către jurnaliştii de la postul TV arab Al Jazeera, Moldova este prezentată ca fiind una dintre cele mai sărace țări din Europa, dar şi o țară de origine a potențialelor victime ale traficului de ființe umane.

„Îmi aduceau clienţi şi îmi spuneau că am o datorie mare faţă de ei. Îmi reproşau că mi-au plătit viza, paşaportul şi biletele de avion”, mărturiseşte Dorina, una dintre victimele traficului din Republica Moldova.

În acest moment, la nivel global numărul victimelor traficului de fiinţe umane este în jur de 1.4 de milioane. Majoritatea victimelor sunt femei, deşi există bărbaţi şi copii. Aceste femei sunt obligate să se prostitueze, sub ameninţarea cu violenţa, mai menţionează jurnalistul de la Al Jazeera. În acest episod, Rageh Omaar investighează traficul de femei din Moldova către ţările bogate din Europa în special în districtul lumina roşie de la Amsterdam, una dintre cele mai profitabile pieţe europene de sex.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/al-jazeera-moldova-tara-saraca-cu-potential-mare-de-trafic-de-fiinte-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19