Select your Top Menu from wp menus

Ajutoare umanitare de cca 1mln. lei raionului Orhei, in 2011. Vezi TABEL

Pe parcursul anului 2011, un sir de  organizatii din raionul Orhei au fost beneficiare directe, dar si distribuitoare de ajutoare umanitare. Printre acestea –  primarii, DASPF Orhei, institutii educationale,  locase sfinte, etc., care au primit alimente, imbracaminte, electrocasnice, mobila, materiale de constructii si alte bunuri (detalii – in tabelul  de jos).

Suma acestor ajutoare, provenite covarsitor  din  donatii  filantropice    straine ,   se ridica la peste  970 de mii de lei.     

Informatia respectiva a fost oferita de catre Silvia Teslari, specialist in cadrul Sectiei Economie  la Consiliul raional Orhei care este si    secretar al comisiei pentru ajutoare umanitare a raionului Orhei.  Potrivit acesteia, cele mai multe ajutoare umanitare au  venit din partea  Misiunii  Fara Frontiere, ADRA Moldova, AO Pro Femida, Misiunii Crestine Betania s.a.  

Fluxul umanitar nu a contenit nici in acest an.
Spre sfarsitul lunii ianuarie current,  ‘Societatea Familiilor Vulnerabile’ din Orhei s-a ocupat de repartizarea  unui lot de imbracaminte. Conducatorul organizatiei,  Ludmila Bovcun,  a declarat ca a receptionat 150 de  kg de haine pentru a le distribui la 48 de persoane nevoiase , majoritatea –  din satele  Hajdieni, Berezlogi si Trebujeni.

In acelasi timp,   oamenii care au fost invitati la Orhei prin telefon,  cunosteau prea putine atat despre ce contine ajutorul promis, cat si despre faptul pentru ce platesc, la primire,  cate cel putin 10 lei.

Un reportaj  despre repartizarea acestui lot de ajutoare umanitare va fi difuzat la Radio Orhei,  in reluare,  in cadrul rubricii “Actualitatea:  situatii si opinii,  probleme si solutii” sambata, la ora 15:30 si duminica, la ora 9:30.

 Sateni, asteptand la usa camerei 330 din hotelul Codru

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ajutoare-umanitare-raionului-orhei-de-cca-1mln-lei-in-2011-vezi-lista/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19