Select your Top Menu from wp menus

Ajutoare sanitare pentru R. Moldova din partea NATO

În R. Moldova au sosit luni seară echipamente de protecție sanitară donate de NATO. Este vorba de 1,5 tone de echipament anti-COVID, aduse la Chișinău de un avion al forțelor aeriene românești.

Lotul conține o sută de mii de măști de unică folosință de tip FFP2, cumpărate din bani oferiți de Luxemburg și Norvegia. Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Denis Cernelea, spune că aceste echipamente vor ajunge în toate spitalele din Republica Moldova, relatează Radio Chișinău. „ Este al doilea lot dintr-un ajutor umanitar destul de important în mărime de jumătate de milion de euro – un echipament foarte sigur, de bună calitate și vine la timp, ca să suplinească necesitățile sistemului medical din R. Moldova” a declarant Ana Nemerenco, consiliera președintei Maia Sandu pe probleme de sănătate.

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a spus că prin astfel de acțiuni NATO demonstrează o dată în plus că nu este dor o structură militară, ci și un partener de nădejde pentru cetățenii moldoveni în perioade de criză umanitară.
sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ajutoare-sanitare-pentru-r-moldova-din-partea-nato/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19