Select your Top Menu from wp menus

Ajutoare pentru invalizii și familiile persoanelor decedate în Războiul de la Nistru

Circa 450 de persoane cu dizabilități, participanți la conflictul armat de la Nistru, precum și familiile participanților decedați în acest conflict vor beneficia de ajutoare materiale unice în mărime de o mie de lei, prin intermediul fondurilor locale de susținere socială a populației, transmite IPN.

Potrivit Ministerului Muncii și Protecției Sociale, ajutoarele sunt oferite în contextul Zilei comemorării începutului acțiunilor de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.

Beneficiarii de ajutoare materiale din municipiul Chișinău vor putea ridica banii de la filialele „Moldindconbank”, iar cei din republică – de la ÎS „Poșta Moldovei”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ajutoare-pentru-invalizii-si-familiile-persoanelor-decedate-in-razboiul-de-la-nistru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19