Select your Top Menu from wp menus

AIE nu ma vrea certuri în parlament

Liderii Alianței pentru Integrare Europeană au convenit să evite pe cât va fi posibil subiectele ce încing spiritele în Parlament. Desprea aceasta s-a convenit în cadrul ședinței de ieri a Consiliului AIE, transmite UNIMEDIA cu referire la declarațiile făcute de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Liberal-democratul Valeriu Streleț a completat că de acum încolo se vor axa mai mult pe subiectele ce țin de interes național și care derivă din programul de guvernământ asumat de cele trei partide membre AIE.

La rândul său, liderul PL Mihai Ghimpu a precizat că în cadrul ședinței Consiliului s-a discutat despre vizita la Moscova a premierului Vlad Filat.

Nu au fost discutate subiectele privind remanierile din Guvern, nici numirea noului director SIS și CNA.
sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aie-nu-ma-vrea-certuri-in-parlament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19