Select your Top Menu from wp menus

Ai sters imaginile? Esti naiv! Facebook le va pastra mereu

Ai postat în trecut pe Facebook mai multe imagini, iar apoi te-ai decis că nu se potrivesc unui profil curat? Ei bine, acele imagini încă există şi te pot bântui.

Imaginile NU dispar, şi chiar pot fi accesate, dacă cineva are link-ul fotografiei respective. Conducerea companiei a anunţat că toate imaginile sunt într-un server, şi nu sunt şterse pentru o perioadă destul de îndelungată, scrie antena3.ro.

Cu toate că foarte multe persoane au reclamat această problemă, conducerea Facebook, deşi a promis că o va rezolva, nu a făcut nimic până în prezent în acest sens.

Potrivit ultimului comunicat emis de reţeaua de socializare: „această problemă va fi rezolvată, cel mai probabil în următoarele 45 de zile”.

sursa: antena 3.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ai-sters-imaginile-esti-naiv-facebook-le-va-pastra-mereu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19