Select your Top Menu from wp menus

Agricultura raionului, fara „pierderi”: numarul functionarilor nu s-a schimbat

Functia de sef al Directiei agricultura  a fost desfiintata. Concomitent, insa,  la Consiliul  raional Orhei a aparut o noua functie – de specialist  in  mecanizare si prestari servicii. Decizia despre modificarile  organigramei a fost aprobata  in cadrul  sedintei din saptamana trecuta, cu votul consilierilor raionali din  PLDM, PCRM si PSD.

Presedintele raionului,  Ion Stefarta , a explicat ca  lichidarea functiei de sef de directie este impusa de Curtea de Conturi, care a constat ca  pe seama  acestei unitati s-au facut cheltuieli nejustificate .Asta, deorece  o hotarare de Guvern prevede ca sarcinile ce i-ar reveni  sefului   directiei agricultura trebuie sa intre  in atributiile de serviciu ale unuia dintre vice-presedintii raionului.

In contextul aceleiasi hotarari,  consilierul  PDM, Tudor Golub, nu a ezitat insa sa aminteasca ca, de curand ,  a fost instituita cea  de-a  3-a unitate de vice-presedinte. Asta, contrar prevederii care stabileste ca dupa numarul de populatie raionul Orhei poate avea doar 2 demnitari de acest rang.

Golub a mai declarat ca functia noua de specialist  in  mecanizare si prestari servicii ar fi predestinata unui reprezentant al PCRM. Totodata, acesta a raspuns negativ la intrebarea liberal-democratului, Iurie Siloci, daca astfel se incalca legislatia.

In timpul examinarii chestiunii  despre modificarea organigramei,  s-au auzit si voci de consilieri care indemnau la o viitoare abstinenta in ce priveste instituirea unor functii noi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/agricultura-raionului-fara-pierderi-numarul-functionarilor-nu-s-a-schimbat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19