Select your Top Menu from wp menus

Agricultorii cer preţuri mai mici la benzină şi motorină şi dreptul de a importa aceste produse fără licenţă

Asociațiile agricultorilor cu cerut vineri, la o conferinţă de presă, reducerea preţului la benzină şi motorină. În acest context, au cerut parlamentului să aprobe un proiect de lege, înaintat de guvernul Filat în 2012 care ar permite agricultorilor să importe produse petroliere direct de la rafinărie, fără licență dar cu obligaţia de a achita toate taxele.

Guvernul a decis deja o serie de măsuri pentru a-i sprijini pe producătorii agricoli loviţi de embargoul rusesc pe importurile de fructe şi legume. Numai compensaţiile pentru producătorii de mere şi prune vor consta peste 140 de milioane de lei, la care se vor adăuga compensaţiile pentru struguri.

Într-un interviu cu Europa Liberă, ministru de finanţe Anatol Arapu a declarat că guvernul a negociat deja cu partenerii externi, cum ar fi Banca Mondială şi Uniunea Europeană, să sprijine finanţare acestor compensaţii.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/agricultorii-cer-preturi-mai-mici-la-benzina-si-motorina-si-dreptul-de-a-importa-aceste-produse-fara-licenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19