Select your Top Menu from wp menus

Agricultorii ar putea ieşi la proteste din cauza taxelor

Joi, într-o conferinţă de presă la Agenţia „INFOTAG”, preşedintele Federaţiei Fermierilor din Moldova (FFM), Vasile Mârzenco, a declarat că odată cu majorarea TVA în agricultură mai mulţi fermieri ar putea falimenta şi asta pentru că din cauza secetei, dar şi a lipsei de bani nu vor avea cu ce achita impozitele impuse de stat.

” Este o bătaie de joc faţă de agricultură, strategică pentru ţară”, s-a arătat indignat preşedintele FFM.

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară (FNPAIA), Alexandru Slusari, a spus că majorarea TVA în agricultură este convenabilă doar exportatorilor, pe când bugetul de stat şi agricultorii nu vor avea nimic de câştigat în urma acestei politici.

Vicedirectorul executiv al Federaţiei Naţionale a Agricultorilor din Moldova, Iurie Hurmuzachi, a anunţat că în curând va fi convocat Consiliul Asociaţiilor de Agricultori, unde vor fi decise acţiunile ulterioare. “Nu excludem organizarea protestelor stradale în masă, pentru a determina autorităţile să anuleze majorarea TVA în agricultură”, a încheiat Hurmuzachi.
sursa: infotag.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/agricultorii-ar-putea-iesi-la-proteste-din-cauza-taxelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19