Select your Top Menu from wp menus

Agnetha Fältskog, membră a grupului ABBA, a lansat primul ei single după nouă ani VIDEO

Cântăreaţa suedeză Agnetha Fältskog, membră a grupului ABBA, a revenit pe scena muzicală luni, după o pauză de nouă ani, cu un single intitulat „When You Really Loved Someone”.

Agnetha, în vârstă de 62 de ani, va lansa şi un nou album, intitulat „A”, pe 13 mai, a anunţat într-un comunicat casa de discuri Universal.

„When You Really Loved Someone”, o piesă pop cu ritmuri antrenante, a fost lansată luni pe site-ul YouTube şi este disponibilă pe platformele online iTunes şi Spotify.

„Nu am crezut niciodată că voi cânta din nou, dar atunci când am ascultat primele trei piese (propuse pentru noul ei album, n.r.), nu am putut să refuz”, a declarat artista suedeză.

Agnetha Fältskog a compus şi ea o piesă pentru acest album. „Nu mai compusesem de mult timp, dar, după ce m-am aşezat în faţa pianului, inspiraţia mi-a venit natural”, a relatat ea.

Agnetha a avut o carieră solo destul de prolifică după destrămarea trupei ABBA, în 1982, dar fără să se bucure de succesul fenomenal al grupului suedez, care i-a asigurat celebritatea mondială.

Potrivit administratorilor muzeului ABBA, care va fi inaugurat la Stockholm pe 7 mai, celebrul grup suedez, emblematic pentru muzica pop şi disco, a vândut peste 378 de milioane de albume în lumea întreagă.

Trupa suedeză ABBA, formată din Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus şi Anni-Frid Lyngstad, a fost în repetate rânduri pe prima poziţie în topurile din întreaga lume, între 1974 şi 1982. Formaţia s-a făcut remarcată prin câştigarea concursului Eurovision cu piesa cult „Waterloo”, în 1974. Muzica ABBA a fost readusă recent în atenţia publicului graţie musicalului şi lungmetrajului „Mamma Mia!”. Trupa suedeză continuă să vândă peste două milioane de discuri în fiecare an. ABBA a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2010.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/agnetha-faltskog-membra-a-grupului-abba-a-lansat-primul-ei-single-dupa-noua-ani-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19