Select your Top Menu from wp menus

Afla cine sunt PREMIANTII concursului „6 ani- 6 castigatori- 6 premii”

Au fost desemnati  premiantii concursului ‘6 ani – 6 castigatori – 6 premii”.
La concurs au fost admise in total 11 creatii, compuse dintro fotografie si o uratura.
Ion Mihalas din Orhei a ocupat primul loc in clasamentul constituit in baza voturilor-comentarii pe care le-a prmit creatia sa pe pagina web radioorhei.info. Liderul acestui top conduce detasat, datorita celor 117 voturi comentarii pe care le-a obtinut din partea sustinatorilor sai.
Locul 2 in acelasi clasament i-a revenit Anastasiei Galasan din Orhei, care a primit 37 de aprobari ale internautilor, iar pe pozitia a 3, cu 29 de voturi-comentarii, s-a situat Dorica Popescu din Orhei.
Alti 3 invingatori au fost desemnati de catre Organizatorul concursului, Radio Orhei. In acest clasament, spre deosebire de primul, creatiile au fost  supuse jurizarii prin prisma respectarii cat mai exacte a conditiilor specificate expres in Regulamentul Concursului si corespunderii creatiei criteriilor expuse in acelasi Regulament.
Astfel, locul 1 a fost acordat Carolinei Storojenco din orasul Orhei, locul 2 – Doinei Vitu, din Orhei , si locul 3 – lui Viorel, de asemenea din Orhei
Detinatorii locului 1 din cele 2 clasamente vor primi cate un aparat mixer, iar pentru locurile 2 si 3 vor fi oferite cate un aparat de cafea si, respective, cate un aparat tost.
Inmanarea acestor premii,  prevazute inca initial, va avea loc duminca, 8 noiembrie, dupa ora 17, la sediul Radio Orhei.
In plus, in cadrul procesului de totalizare a concusului, Radio Orhei a hotarat sa ofere cate un premiu-mentiune si altor 5 participanti admisi la concurs. Acestia isi vor putea ridica premiile spre sfarsitul lunii ianuarie.
Amintim ca in perioada 25 decembrie Craciunul pe stil Nou) – 7 ianuarie (Craciunul pe stil Vechi) Radio Orhei a desfasurat un concurs cu premii, prilejuit de marcarea a 6 ani de la inceputul activitatii pe frecventa 101.6.

In atentia celor 6 castigatori, p. 16 din Regulamentul Concursului:

” Premiile trebuie să fie primite de catre Castigatori in ziua de duminica, 08.01.2012,  la sediul Organizatorului, în caz contrar premiile nemaifiind datorate de către Organizator.