Select your Top Menu from wp menus

Află ce a prezis pentru 2012 vrăjitorul mexican Antonio Vazquez

Antonio Vazquez este unul dintre cei mai renumiţi prezicători mexicani, dar pe de altă parte este şi puţin cam exagerat şi inexact. Totuşi, 75% dintre predicţiile lui se îndeplinesc, astfel încât merită menţionate.

Antonio Vazquez şi-a prezentat recent prezicerile pentru 2012. Acesta a spus că preşedintele american Barack Obama nu va mai fi preşedinte şi va fi atacat virulent de republicani, scrie libertatea.ro.

Tot în plan politic, prezicătorul spune că dictatorul Hugo Chavez nu îşi va reveni din boală şi se va simţi tot mai rău, dar fiind însetat de putere nu va recunoaşte că zilele îi sunt pe sfârşite.

Mai grav ar fi faptul că în 2012 Siria va fi ocupată, dar nu poate spune deocamdată de cine. Cât despre sfârşitul lumii, Antonia Vasquez râde şi spune că toate informaţiile privind apocalipsa sunt mişte minciuni sfruntate şi că oamenirea nu va păţi nimic drastic anul acesta.

Criticat şi acuzat că prezicerile sale sunt simple invenţii, vraciul a spus că el grăieşte adevărul, doar că în timp, lucrurile pot lua întorsături diferite în funcţie de rugăciunile şi dorinţele oamenilor care pot influenţa istoria.

sursa:  libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/afla-ce-a-prezis-pentru-2012-vrajitorul-mexican-antonio-vazquez/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19