Select your Top Menu from wp menus

Afaceri subterane: Decriptarea operațiunii onecoin (Investigație RISE)

Mai mulți moldoveni au fost atrași în ingineria financiară OneCoin, o schemă piramidală globală investigată de autoritățile din mai multe state.

RISE Moldova a decriptat rețeaua și i-a surprins în joc pe un fost secretar de stat la Ministerul Muncii, un fost șef de direcție la Ministerul Apărării, interpreți, oameni de afaceri, dar și sponsori de partid.De sus, cei mai grei moldoveni din piramidă au alunecat într-un dosar penal pentru escrocherie.

Din lanțul uman sudat la Chișinău face parte un fost secretar de stat la Ministerul Muncii, un fost șef de direcție la Ministerul Apărării,interpreți, oameni de afaceri, dar și sponsori de partid.

În prezent, ingineria OneCoin este investigată în mai multe state, printre care: Marea Britanie, SUA, Țările Baltice și Ucraina.

mai multe pe rise.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/afaceri-subterane-decriptarea-operatiunii-onecoin-investigatie-rise/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19