Select your Top Menu from wp menus

Afaceri cu droguri la nordul republicii, anihilate de poliție

Activitatea grupării traficante de droguri a fost documentată de oamenii legii pe parcursul a patru luni, din ianuarie până în aprilie.

Trei bărbaţi din oraşul Soroca, doi de 24 de ani şi unul de 46, suspectaţi de trafic de droguri au fost reţinuţi de poliţiei în flagrant delict, în momentul în care intenţionau să vândă circa 1000 de pastile de ‘extasy’. Suma drogurilor a fost estimată la circa 150 de mii de lei.
Potrivit angajaţilor MAI, suspecții aduceau droguri din Uniunea Europeană şi le vindeau pe întreg teritoriul țării. Prețul unei pastile varia de la 150 la 200 de lei.

La moment, cei trei învinuiţi sunt cercetați penal. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare, pe un termen de la şapte la 20 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/afaceri-cu-droguri-la-nordul-republicii-anihilate-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19