Select your Top Menu from wp menus

Afacere de familie: Avocat reţinut pentru mita pe care trebuia sa o dea mamei sale – procuror!

Un avocat din or. Călăraşi, ar fi pretins şi primit 90 mii lei de la cetăţean pentru încetarea urmăririi penale pe faptul comiterii unui furt de către ultimul.

Banii urmau să fie transmişi ulterior unui procuror din cadrul procuraturii, care s-a dovedit a fi mama avocatului, ce conducea urmărirea penală pe acel fapt.

La momentul reţinerii, avocatul a încercat să fugă cu motoreta pesonală, aruncănd banii şi provocînd un accident rutier.

Cei 65 mii lei marcaţi „mită CCCEC”, au fost depistaţi lîngă mijlocul de transport al suspectului, fiind preluaţi de ofiţerii Centrului anticorupţie.

Menţionăm că, anterior, sub controlul colaboratorilor Centrului, către bănuit a fost efectuată o livrarea de control în sumă de 25 mii lei.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă în mărime de la 20 de mii la 60 de mii de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/afacere-de-familie-avocat-retinut-pentru-mita-pe-care-trebuia-sa-o-dea-mamei-sale-procuror/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19