Select your Top Menu from wp menus

Minus 4000 lei garii auto din Orhei, pentru nereguli sanitare

 Administratia garii auto din Orhei a fost penalizata  cu 4000 de lei pentru incalcari de ordin sanitar.Amenda a fost  aplicata de  Centrul de Sanatate Publica (CSP) Orhei care a calificat drept contraventie administrativa faptul ca timp de aproape 4 luni conducerea garii nu a lichidat neajunsurile  enumerate intro prescriptie  sanitara eliberata inca   la mijlocul verii.

In cadrul unui recent control, CSP Orhei a constatat persistenta vechilor probleme: asfalt daramat pe teritoriul garii,   lipsa apei si canalizatiei centralizate in edificiul central, a havuzurilor cu apă potabilă,  a conditiilor  igienice in sala mamei si copilului s. a.s.m.d.

Potrivit CSP Orhei, de rînd cu aceste si alte probleme, pe teritoriul gării auto, chiar în nemijlocita apropiere a lazilor de gunoi, sunt puse in vanzare in mod neautorizat  produse agro-alimentare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/administratia-garii-auto-din-orhei-a-fost-penalizata-cu-4000-de-lei-pentru-incalcari-de-ordin-sanitar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19