Select your Top Menu from wp menus

Adevărul: Vom plăti mai mult pentru gaz

De la 1 ianuarie 2013, moldovenii vor primi facturi mai mari pentru consumul de metan, ca urmare a majorării cu o treime a TVA la gaz, scrie în pagina electronică <a href=”http://adevarul.ro/moldova/economie/vom-plati-mai-gaz-1_50c1a8dba13fb28bd7c10191/index.html” target=”_blank”>Adevărul.md.
Consumatorii casnici vor plăti facturi mai mari deorece, la propunerea Guvernului, Parlamentul a votat majorarea cu circa o treime a TVA la metan, de la 6% la 8%. În consecinţă, pentru o mie de metri cubi consumatorii nu vor achita 6.594 de lei, cât este în prezent, ci deja 6.719 lei – cu 1,8% mai mult, arată calculele făcute de „Adevărul“.

Un alt factor ce poate influenţa negativ costul gazelor este cursul de schimb al dolarului. Or, tariful actual a fost calculat ţinând cont de un curs de 11,83 lei pentru un dolar, în timp ce deja de jumătate de an moneda americană a trecut de 12,30 lei.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/adevarul-vom-plati-mai-mult-pentru-gaz/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19