Select your Top Menu from wp menus

Adevărul: Filat şi Rogozin s-au mai întalnit sâmbătă seara.

Publicaţia Adevărul, relatează în pagina sa electronică cu referire la postul de radio Vocea Rusiei că ieri seara la Chişinău, după uşile închise, au continuat negocierile dintre Vlad Filat şi Dmitri Rogozin în privinţa acordului privind deschiderea unui consulat al Federaţiei Ruse la Tiraspol.

Guvernul Republicii Moldova deocamdată nu a oferit nicio informaţie despre noile negocieri.

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a insistat ieri să se mai întâlnească încă o dată cu şeful guvernului de la Chişinău pentru a afla opinia acestuia referitor la posibiitatea deschiderii la Tiraspol a unui consulat al Federaţiei Ruse, anunţă Vocea Rusiei.

Emisarul Rusiei s-a arătat deranjat de declaraţiile preşedintelui Nicolae Timofti care a spus că un consulat al Federaţiei Ruse la Tiraspol nu va apărea cu acordul autorităţilor centrale moldoveneşti atât timp cât armata rusă se află pe teritoriul Republicii Moldova. „Ceea ce spune preşedintele este desigur că interesant de ascultat, dar pe noi ne interesează în primul rând ce spune premierul”, a declarat emisarul Moscovei.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/adevarul-filat-si-rogozin-s-au-mai-intalnit-sambata-seara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19