Select your Top Menu from wp menus

Adevarul despre ROSWELL. Declaratia care iti va „hrani” sperantele

Crezi cu tărie în existenţa extratereştrilor şi speri că vei avea ocazia să îi întâlneşti? Trebuie să ştii în acest caz că un fost agent CIA confirmă ceea ce toată lumea bănuia că s-a întâmplat, cu adevărat, la Roswell.
Mai mult: ADEVĂRUL DESPRE ROSWELL. DECLARAŢIA care îţi va „hrăni” SPERANŢELE – Stiri externe | Libertatea.ro
Acum 65 de ani, publicaţia Roswell Daily Record publica ştirea care avea să dea naştere unuia dintre cele mai mari mistere din istoria omenirii. „Farfurie zburătoare capturată într-o fermă din Roswell”, titra publicaţia.
Un fost agent CIA pune paie pe foc acum şi confirmă că trupurile descoperite în acel OZN erau extraterestre.
„Nu a fost un amărât de balon meteorologic. A fost o navă care nu provenea clar de pe această planetă, care s-a prăbuşit şi nu am niciun dubiu că folosirea cuvintelor ‘rămăşiţe’ şi ‘cadavre’ avea exact acea interpretare pe care oamenii au dat-o”, a precizat Chase Brandon, fostul agent care a lucrat timp de 35 de ani în CIA, potrivit Huffington Post.
Brandon susţine că în anii ’90 a avut acces la colecţia de documente secrete a CIA. „Am pus ochii pe una dintre cutii, pe care scria Roswell. Am deschis-o, m-am uitat în ea şi am pus-o repede la loc. ‘Doamne, chiar s-a întâmplat’, mi-am zis atunci. Cutia conţinea câteva materiale scrise şi câteva fotografii, dar asta e tot ce voi spune vreodată despre ce se afla în cutie”, a declarat Brandon.
sursa:libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/adevarul-despre-roswell-declaratia-care-iti-va-hrani-sperantele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19