Select your Top Menu from wp menus

Adevărul: Compania Metro face legea în Parlamentul Moldovei

Publicaţia Adevărul relatează despre faptul că deputaţii din AIE au adoptat la sfârşitul anului trecut completări la Legea cu privire la comerţul intern, ce favorizează compania Metro din Republica Moldova.
Specialiştii din domeniu spun că amendarea normei legale, pe lângă faptul că a dus la o răsturnare de situaţie pe piaţa angro, favorizează compania Metro, cel mai mare jucător de pe piaţa de retail.
În prezent atât deputaţii cît şi reprezentanţii guvernului încercă să elimine unele prevederi anticoncurenţiale. Potrivit sursei citate mai multe pasaje din actul legislativ pur şi simplu au fost copiate fără modificări dintr-o scrisoare adresată deputatului Veaceaslav Ioniţă de directorul reprezentanţei Metro în Republica Moldova.
Ioniţă, care este preşedintele comisiei parlamentare conomie, buget şi finanţe dă vina însă pe ministerul Economiei care ar veni cu proiecte proaste şi care ar trebui perfecţionate de deputaţi.
Publicaţia îl citează pe juristul Corneliu Gurin care crede că pentru această situaţie se fac vinovaţi toţi cei care au votat „pentru”


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/adevarul-compania-metro-face-legea-in-parlamentul-moldovei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19