Select your Top Menu from wp menus

Acuzatul de moartea pompierilor de la Telenesti ar putea ajunge la inchisoare

Proprietarul magazinului care a ars toamna trecuta la Telenesti, provocand moartea a doi pompieri, risca sa stea dupa gratii. Procuratura raionului Telenesti a anuntat ca a finalizat urmarirea penala si a trimis dosarul in judecata. Proprietarul magazinului este acuzat ca nu a respectat normele antiincendiu atunci cand a instalat centrala termica.
Vasile Ciubotaru, procurorul raionului Telenesti a declarat, citat de ProTV ca  „Centrala era prea aproape de depozitele unde erau materiale usor inflamabile, cosurile de fum nu erau in regula. Cazanul nu era certificat conform normelor de standartizare.”
Astfel, stapanul magazinului ar putea sta doi ani dupa gratii sau plati o amenda de pana la 10 mii de lei. Totodata procurorii au stabilit ca pompierii nu au incalcat regulamtnul atunci cand au intrat in cladire, desi riscul era extrem de mare. Atunci,  tavanul din beton al magazinului s-a prabusit peste pompieri, doi dintre ei au murit, iar doi au fost raniti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acuzatul-de-moartea-pompierilor-de-la-telenesti-ar-putea-ajunge-la-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19