Select your Top Menu from wp menus

Acuzații în CR Orhei privind caracterul partinic al ajutoarelor financiare

Ajutoarele financiare alocate prin dispozițiile președintelui raionului au devenit temei de polemici în recenta ședință a Consiliului Raional Orhei.
Înainte de a fi aprobată decizia, consilierul Vasile Roman (PL) a declarat că printre beneficiarii ajutoarelor material se numără și 65 de persoane, care ar fi făcut campanie electorală pentru PD la Jora de Mijloc.
Afirmația a fost respinsă de președintele raionului Tudor Golub ( PD), care a replicat că la sfârșitul anului trecut mai mulți simpatizanți ai PL s-ar fi numărat printre beneficiarii ajutoarelor materiale, iar acestea sunt împărțite în baza unui regulament aprobat prin decizie de consiliu. 

Ultimele date publice privind utilizarea banilor din Fondul de Rezervă a Consiliului Raional, au fost plasate pe site-ul autorității raionale cu 1,5 ani în urmă. Potrivit comunicatului din ianuarie 2017, în anul 2016 din acest fond au fost alocați peste 5 milioane de lei la cca 6,4 mii  de locuitori ai raionului Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acuzatii-in-cr-orhei-privind-caracterul-partiinic-al-ajutoarelor-financiare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19