Select your Top Menu from wp menus

Acuzaţii de interese în Parlament in legatura cu terenurile agricole

Deputaţii au retras de pe ordinea de zi un proiect de lege propus de PLDM, după ce liberalii şi-au învinuit colegii liberal-democraţi de interese. Proiectul se referă la schimbarea destinaţiei terenurilor agricole, transmite Info-Prim Neo.

Preşedintele fracţiunii liberal-democrate, Valeriu Streleţ, a spus că proiectul PLDM prevede să fie păstrate în circuitul agricol terenurile pe care se construiesc depozite, magazii, linii de prelucrare a producţiei agricole şi alte elemente de infrastructură agricolă. „Noi nu propunem să scotem din circuitul agricol unele terenuri, noi doar menţionăm că terenurile unde este infrastructură rămân a fi în circuitul agricol. Ne miră că din nou s-a cerut excluderea acestui proiect printr-o încăpăţânare condiţionată”, a menţionat Valeriu Streleţ.

Deputatul liberal, Valeriu Munteanu, a spus că şi liberalii au avut un asemenea proiect care ţine de modificarea Codului Funciar. Proiectul prevede schimbarea destinaţiei unor terenuri degradate, a unor terenuri cu suprafaţă mai mică. „Această competenţă noi dorim să fie trecută la administraţia publică locală de nivelul I sau II. Banii pentru schimbarea destinaţiei vin neargumentat la Guvern. A, a spus deputatul.

După şedinţa Parlamentului, Valeriu Munteanu a spus că s-a înţeles cu liberal-democraţii să fie comasate cele două proiecte de modificare a Codului Funciar. PLDM nu a confirmat acest lucru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acuzatii-de-interese-in-parlament-in-legatura-cu-terenurile-agricole/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19