Select your Top Menu from wp menus

Acuzată de omor, după ce a injectat silicon în organul genital al unui tânăr

O femeie din New Jersey care, conform poliţiştilor, a injectat silicon în penisul unui bărbat, fapt ce a dus la moartea omului, a fost acuzată de omor prin imprudenţă, conform Associated Press.

Procurorul din Essex a arătat că femeia, în vârstă de 34 de ani, a făcut injecţia unui băiat de 22 de ani. Astfel de operaţiuni au loc, de obicei, pentru mărirea anumitor părţi ale corpului.

Tânărul a murit chiar ziua următoare, scrie antena3.ro. De asemenea, femeia a fost acuzată şi de folosirea neautorizată a echipamentului medical.

Aceasta a fost arestată vineri şi a fost deja stabilită o cauţiune de 75,000 de dolari pentru ea.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acuzata-de-omor-dupa-ce-a-injectat-silicon-in-organul-genital-al-unui-tanar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19