Select your Top Menu from wp menus

Acum 1 AN, la Orhei: Şor CANDIDAT, Milsami CAMPIOANĂ, dezbateri ELECTORALE

Ce s-a întâmplat în părţile Orheiului cu 1 an în urmă? Evocăm aceste lucruri sub genericul “Acum 1 an”, dar şi  lucrurile care deşi nu s-au produs la Orhei,  i-au marcat şi îî vor marca încă pe orheieni.

Cu un an în urmă, în ziua de 21 mai 2015, omul de afaceri Ilan Shor a fost înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar al oraşului Orhei, din partea Mişcării social-politice Ravnopravie.  Odată cu aceasta, în cursa electorală pentru alegerile  locale din 14 iunie 2015, a fost înregistrată şi lista candidaţilor formaţiunii Ravnopravie, pentru funcţia de consilier orăşenesc. Înregistrarea candidaturii lui Ilan Shor pentru şefia oraşului Orhei a avut loc în condiţiile în care Procuratura Generală şi Ministerul de Interne au comunicat că Ilan Shor se afla în urmărire penală, dar restricţii pentru ca acesta să concureze pentru pentru funcţia de primar la Orhei nu există.

Shor, candidat în lege la funcţia de primar de Orhei

In  aceeasi zi de 21 mai 2015, FC Milsami Orhei a devenit  pentru prima data campioană a Republicii Moldova . Formaţia a învins pe terenul de acasă cu scorul de 2:1 echipa Dacia Chişinău. După cele 33 de etape ale campionatului Milsami, Dacia şi Sheriff au ajuns la egalitate de puncte, dar datorită  rezultatelor în meciurile directe dintre aceste echipe,  Milsami a terminat campionatul-2015  pe primul loc.

Milsami Orhei a devenit noua campioană la fotbal a Republicii Moldova

Tot cu 1 an în urmă, la Radio Orhei au început dezbaterile electorale din cadrul campaniei pentru alegerile generale locale, care aveau să aibă loc peste  3 săptămâni. La prima emisiune de dezbateri în direct, din ziua de vineri, 21 mai 2015, au participat  Constantin Tighineanu, Vasile Roman şi, respectiv, Oleg Vasilcan – ca şi reprezentanţi ai Partidului Socialiştilor, Partidului Liberal şi Partidului Comuniştilor , care concurau pentru funcţia de consilier în Consiliul raional Orhei.
Radio Orhei: Dezbateri electorale pentru Consiliul raional Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acum-1-an-la-orhei-sor-candidat-milsami-campioana-dezbateri-electorale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19