Select your Top Menu from wp menus

Acum 1 AN, la Orhei: Doua dezbateri electorale pentru candidatii la sefia orasului

Cu un an in urma, la 3 iunie 2015,candidaţii la funcţia de primar al oraşului Orhei au participat la o dezbatere organizată de ONG „Promolex”, pe platoul din fata Centrului de Cultură „Andrei Suruceanu”.
La aceste dezbateri in aer lber s-au prezentat 9 din cei cei 11 candidaţi, cei doi absenti fiind candidatul MSPR Ravnopravie, Ilan Şor, şi candidatul PPEM-Iurie Leanca, Alexandru Sînchetru.

Dezbaterile Promolex onorate de 9 din cei 11 pretendenţi la fotoliul de primar de Orhei 

In aceeasi zi de 3 iunie 2015, la Radio Orhei a avut loc prima emisiune de dezbateri electorale cu participarea a 3 din cei 11 candidati la functia de primar al orasului Orhei, din cadrul campaniei alegerilor locale care urmau sa aiba loc pe 14 iunie 2015.
Prima confruntare electorală la Radio Orhei a candidaţilor la funcţia de primar al oraşului


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acum-1-an-la-orhei-doua-dezbateri-electorale-pentru-candidatii-la-sefia-orasului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19