Select your Top Menu from wp menus

Acum 1 AN, la Orhei: 16 iunie 2015

Cu 1 an in urma, la 16 mai 2015, la doua zile dupa alegerile locale din data de 14 iunie, calculele si combinatiile post-electorale erau in plina desfasurare.

Stirile de exact acum 1 an, aveau aceleasi motive:

 Datele preliminare ale CEC din ziua de 16 iunie trecut vorbeau despre aceea ca MSPR Ravnopravie  a dat lovitura la Orhei. Candidatul miscarii care se pozitioneaza ca pro-rusa, Ilan Sor, a devenit usor primar din chiar  primul tur. Tot din partea Ravnopravie, orheienii si-au ales aproape o jumatate  din totalul de 27 consilieri orasenesti – 13 la numar coechipieri ai lui Ilan Sor.

MSPR Ravnopravie va domina CO Orhei. VEZI cum s-au distribuit mandatele

Aceleasi date preliminare ale CEC  aratau cu un an in urma ca în Consiliul raional partidele care se declară proeuropene vor avea o majortitate: cele mai multe din cele 35 de mandate de consilier raional –   si le-au adjudecat in mod egal,  cate 9,  PD şi PLDM .
Vezi cum au fost repartizate cele 35 de fotolii în Consiliul Raional Orhei

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/acum-1-an-la-orhei-16-iunie-2015/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19