Select your Top Menu from wp menus

Actriţa Penelope Cruz este însărcinată

Actriţa Penelope Cruz este din nou însărcinată şi se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, spre sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor.

Potrivit unor surse citate în emisiunea de televiziune „Espejo Publico” difuzată de postul spaniol Antena3, actriţa în vârstă de 38 de ani, care are un fiu, Leonardo, în vârstă de 17 luni, cu soţul ei, actorul Javier Bardem, este din nou însărcinată, informează femalefirst.co.uk.

Realizatorii emisiunii au citat o sursă din anturajul cuplului, dar şi un angajat al familiei care lucrează în reşedinţa pe care Penelope Cruz o deţine la Madrid. Potrivit acestei surse, actriţa spaniolă este însărcinată în trei luni.

Penelope Cruz a spus într-un interviu recent că adoră să fie „o soţie casnică” şi să rămână multe ore în casă pentru a avea grijă de fiul ei Leonardo.

„Sunt o soţie casnică şi asta e minunat, e cel mai bun lucru din lume. Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să gătesc diverse preparate proaspete în fiecare zi. Nu ţin diete nebuneşti, ci mănânc produse din dieta mediteraneană, pe care o ador, pentru că este important să te hrăneşti sănătos”, a spus actriţa spaniolă.

Penelope Cruz, în vârstă de 38 de ani, şi Javier Bardem, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în secret în iulie 2010. Bebeluşul lor, care a primit numele Leon, s-a născut în ianuarie 2011.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/actrita-penelope-cruz-este-insarcinata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19