Select your Top Menu from wp menus

Activități de Ziua Tricolorului la Orhei

Ziua drapelului național al Republicii Moldova a fost astăzi, marcată pe întreg teritoriul țării. Mai multe evenimente au fost organizate de reprezentanții raioanelor din competența Oficiilor  teritoriale de informare ale Parlamentului,inclusiv la Orhei.
Potrivit unui comunicat al Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova la Orhei, a avut loc o sesiune de informare despre nuanțele Tricolorului, asemănarea și diferența Drapelului de Stat al Republicii Moldova de alte drapele. Organizatorii au discutat cu elevii din Liceul Teoretic “Alecu Russo” din Orhei. Totodată, aceștia au prezentat expoziția de desene consacrată Zilei Drapelului de Stat, au recitat poezii și au adus în dar OTIP Orhei, lucrări de autor confecționate cu această ocazie. Sesiunea de informare dedicată Zilei Drapelului de Stat a fost marcată și cu un flashmob.

Printr-o expoziție de desene, a fost marcată această zi și de elevii clasei a IV-a a gimnaziului “Grigore Vieru” din municipiul Orhei. Iar simbolul tricolorului a fost împărțit tuturor copiilor și profesorilor.

Tot astăzi, un omagiu tricolorului a fost adus de către elevii clasei a IV-a din Liceul Teoretic “Ion Luca Caragiale”, orașul Orhei. Au fost recitate poezii, alții au intonat cântece cu această ocazie, mai anunță comunicatul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/activitati-de-ziua-tricolorului-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19