Select your Top Menu from wp menus

Activitatea pompierilor din Orhei, Șoldănești, Telenști și Rezina în perioada 19-25.04.2021

Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei, săptămâna trecută angajații DSE mun. Orhei au avut parte de diverse intervenții, care a început cu salvarea unui bărbat de 59 ani de la o înălțime de 30 m. Cazul a avut loc la Orhei, pe un șantier de construcții, când macaragiului i s-a făcut rău și nu putea să coboare. Intervenția de salvare a durat aproximativ 2 ore, bărbatul a fost preluat de medici.

Pentru pompierii de la Telenești săptămâna a început cu un incendiu a unui coș de fum dintr-o gospodărie din s. Bănești. Pe 22 aprilie în s. Cucioaia, Telenești au ars 50 ari de vegetație uscată.

Pe 20 aprilie salvatorii din Orhei au deblocat o ușă a unui apartament din or. Orhei, str. Negruzzi. În aceeași zi la Rezina pompierii au stins 0,4 ha  de stufăriș.

În ziua de 22 aprilie, angajații SSE Rezina au efectuat două intervenții: timp de 4 ore au pompat apa din subsolul unei grădinițe, după care au spălat traseul după un accident rutier produs pe traseul Rezina-Șoldănești. În seara aceleiași zi pompierii de la Orhei au stins circa 30 ari de vegetației uscată.

O zi ”neagră” pentru salvatorii din Orhei și Rezina a fost la data de 23 aprilie. În acesta zi salvatorii din acele două raioane au intervenit la deblocare de uși a două apartamente. După pătrunderea in apartamente în ambele cazuri, au fost depistate cadavrele stăpânilor: la Orhei un bărbat de 63 ani și la Rezina o femeie de 60 ani

Săptămâna s-a încheiat cu arderea vegetației în s. Slobozia Horodiște, Rezina, unde pompierii au stând un ha de iarbă uscată.

PRINTR-UN COMPORTAMENT PREVENTIV, VA SALVATI VIATA ȘI BUNURILE.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/activitatea-pompierilor-din-orhei-soldanesti-telensti-si-rezina-in-perioada-19-25-04-2021/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19