Select your Top Menu from wp menus

Activitatea pompierilor din Orhei, Șoldănești, Rezina și Telenești în săptămâna 10.05-16.05.2021

Pe parcursul săptămânii trecute locuitorii celor patru raioane Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești au avut nevoie de intervenția pompierilor și salvatorilor doar în 8 cazuri. Astfel la 11 mai angajații DSE mun. Orhei au intervenit la deblocare de ușă în orașul Orhei, str. Nistreana, unde o femeie după ce a ieșit la balcon i s-a blocat ușa, în casă se afla un copil de doi ani. Salvatorii au deblocat ușa de la balcon. În aceeași zi pompierii din Șoldănești au stins 2ha de vegetație uscată incendiată. În următoarea zi pompierii din Telenești și Rezina au intervenit la lichidarea incendiilor de vegetație uscată.

În seara zilei de 14 mai salvatorii din Telenești au intervenit la pomparea apei dintr-o gospodărie inundată din s. Căzănești, iar colegii din Rezina au intervenit la lichidarea consecințelor unui accident rutier produs lingă s. Țareuca.

La finele săptămânii trecute pe 15 mai, pompierii din Șoldănești au intervenit la lichidarea a două incendii. Primul a s-a produs în s. Curărura, unde intr-o gospodărie s-a aprins gunoiștea. Al doilea a avut loc în or. Șoldănești, unde în bucătăria unei case a izbucnit un incendiu și a distrus bunurile materiale.

DSE mun. Orhei reiterează că printr-un comportament preventiv, va salvați viața și bunurile.

Dacă sunteți victeme sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112

17.05.2021                                                                    DSE mun. Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/activitatea-pompierilor-din-orhei-soldanesti-rezina-si-telenesti-in-saptamana-10-05-16-05-2021/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19