Select your Top Menu from wp menus

Activitatea pompierilor din cadrul DSE Orhei în săptămâna 7-13 iulie 2021

Pe parcursul săptămînii trecute pompierii si salvatorii DSE mun. Orhei au intervenit în cele mai diverse situații excepționale: deblocări de ușă, accidente rutiere, incendii vegetale și în sectorul locativ.

Astfel săptămâna a început cu un caz mai tragic și anume extragerea unui bărbat de 42 ani din rîul Răut, fără semne de viață. Cazul a avut loc la 07.06.2021 în extravilanul s. Trebujeni, r-l Orhei. În aceeași zi la Orhei a fost deblocată o ușă și la Telenești s-a stins focul dintr-o vagonetă incendiată.

La 10 iunie la Orhei și Rezina s-au produs două accidente rutiere, unde a fost nevoie de intervenția salvatorilor și pompierilor, pentru a efectua o descarcerare și a lichida consecințele accidentelor.

În următoarea zi, la orele 09:40 salvatorii din Orhei au intervenit la pomparea apei dintr-un subsol a unei case din s. M. Sadoveanu, iar spre seară pompierii au stins o gunoiște incendiată. Și pompierii de4 la Rezina au fost solicitați pe la orele 22.00 să intervină la lichidarea unui focar la o gunoiște.

Un caz mai specific a avut loc la Rezina, duminică 13 iunie. Salvatorii au fost solicitați de a salva o pisică de la înălțime.

DSE mun. Orhei reiterează că printr-un comportament preventiv, va salvați viața și bunurile.

Dacă sunteți victeme sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112

14.06.2021                                                                         DSE mun. Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/activitatea-pompierilor-din-cadrul-dse-orhei-in-saptamana-7-13-iulie-2021/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19