Select your Top Menu from wp menus

Actele unui barbat din Telenesti, cu … foto lui Gigi Becali… fumand


Falsificatori de documente au folosit imaginea  lui Gigi Becali pentru a realiza cărţi de identitate
şi permise de conducere false.
Printre documentele găsite la percheziţiile de ieri la Braşov, anchetatorii au descoperit şi un permis de conducere, dar şi o carte de identitate, iar în poze apărea însuşi Gigi Becali.

Conform actului, persoana în cauză ar fi fost din orăşelul Teleneşti din Republica Moldova, iar numele, Valeriu Popovici, şi restul înscrisurilor nu au nicio legătură cu latifundiarul din Pipera.

Falsificatorii au dat dovadă însă, de un tupeu grosolan, pe aşa-zisele acte oficiale patronul Gigi Becali apărând cu un trabuc în gură. De asemeena, conform unei cărţi de identitate „emise” în Republica Moldova, Gigi Becali ar avea domiciliul în Chişinău şi s-ar fi născut tot în capitala Republicii Moldova.

sursa: adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/actele-unui-barbat-din-telenesti-cu-foto-lui-gigi-becali-fumand/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19